LUUMUTOMAATTI 'San Marzano'

1418

Suosittu, voimakkaasti kasvava ja robusti kasvi, joka tuottaa kirkkaan punaisia, kiinteitä, pitkulaisia tomaatteja. Niiden maku on fantastinen, ja ne ovat lähes siemenettomiä. Viljelijöiden käyttämä lajike.

5,95 €
Sisältää alv:n
Määrä

Kuvaus

Suosittu, voimakkaasti kasvava ja robusti kasvi, joka tuottaa kirkkaan punaisia, kiinteitä, pitkulaisia tomaatteja. Niiden maku on fantastinen, ja ne ovat lähes siemenettomiä. Nautitaan usein sellaisenaan tai sekoitetaan salaattikulhossa tuoreiden basilikanlehtien, mozzarellajuuston ja oliiviöljyn kanssa. Viihtyy aurinkoisessa, lämpimässä suojatussa humuspitoisessa ja ravintorikkaassa kasvumaassa. Lannoitetaan ja pidetään tasaisen kosteana. Kasvi sidotaan naruilla tai tomaattispiraaleilla ylöspäin. Kylvön jälkeen maaperä on pidettävä kosteana, kunnes siementen itäminen alkaa.Robusti kasvi. Erittäin punaisia, pitkulaisia tomaatteja.

Tuotetiedot
1418
16 muuta tuotetta kategoriassa:

Viite: 144752

RUUKKUTOMAATTI 'Micro Tom F1'

Micro Tom on matalakasvuinen n. 20 cm korkuiseksi kasvava cocktail- eli minitomaattilajike. Se on pystyversoinen ja soveltuu istutettavaksi parvekelaatikoihin ja erilaisiin ruukkuihin. Micro Tom tuottaa runsaasti pieniä, pyöreitä ja makeita hedelmiä. 

Hinta 5,90 €
Lisää
Loppu

Viite: 143675

KASVIHUONETOMAATTI 'Yellow Stuffer'

"Paprikatomaatti" Hyvä pihvitomaattityyppinen lajike, muistuttaa muodoltaan paprikaa. Hedelmät jopa 200 g. Tomaatin keskus on helppo poistaa. Sopii erinomaisesti täytettäväksi kaikenlaisella hyvällä.

Hinta 4,90 €
Lisää
Varastossa